Frakt och leverans

Varorna i din beställning kan ha olika tillgänglighet för leverans.

Fraktas inom fyra arbetsdagar

Vanligtvis på alla produkter som finns i lager.

Leverans

Förlossningspool.se använder de bästa transportörerna i branschen för att se till att din beställning kommer fram i tid. Vid hyra av förlossningspool skickas paketet till ett ombud nära dig.

Förlossningspool.se arbetar hårt för att skicka alla beställningar så snabbt som möjligt, men varor som är mer populära kan ha längre leveranstider.

I sällsynta fall bekräftar vi frakt- och leveranstider och får sedan veta att vi inte kan utföra beställningen på grund av låg produkttillgänglighet. Skulle detta hända meddelar vi dig via e-post om de nya frakt- och leveranstiderna.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beräknas och visas på kassasidan innan du slutför din beställning. När du hyr en förlossningspool är det fri frakt. Du hittar leveranskostnader i kassan och i e-postmeddelandet med orderbekräftelsen.

Fraktpolicy

Shopping i Europa

Varor som köpts online från Förlossningspool.se levereras inom Sverige och Danmark. Inga leveranser kan göras till postboxadresser eller adresser utanför dessa länder. Du får inte exportera produkter som du köpt online från förlossningspool.

PRENUMERERA
på vårt nyhetsbrev